I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  Exercicis

  Deteriorament moderat

  Estimulació cognitiva

  Exercicis per a gent amb un deteriorament cognitiu moderat. Concretament  us proposem 3 exercicis on treballareu  les següents funcions cognitives: primer, el reconeixement i la discriminació visual comparant un seguit d’imatges, en segon lloc l’evocació amb un llistat de paraules condicionades per unes pautes i finalment un exercici d’atenció fent una combinació numèrica.
  Memoria remota per a Alzheimer

  Memòria remota / Orientació en persona

  Amb aquestes imatges podeu treballar records del passat amb el vostre familiar que té pèrdues de memòria, treballareu records, emocions lligades als records, al mateix temps que treballeu el llenguatge i l’evocació.

  Estimulació cognitiva

  Proposta de tres exercicis d’estimulació cognitiva: un primer per treballar la lectura de les hores, un segon de sèries matemàtiques i un tercer d’evocació categorial. El nivell dels exercicis està pensat per a persones amb Alzheimer o altres demències amb un nivell mitjà.

  Estimulació cognitiva

  Manualitat de fabricació d’un rellotge per posteriorment practicar la lectura de les hores, habilitat que es va perdent a mesura que avança l’Alzheimer o altra demència.
  Estimulació cognitiva amb persones amb Alzheimer

  Estimulació cognitiva

  En aquesta pissarra hem recollit les propostes d’un grup d’usuaris del centre amb un deteriorament cognitiu moderat. Amb l’ajuda del terapeuta hem anat escrivint idees que sortien de les fotografies que mostren sentiments concrets.
  cuidemlamemoria.com - 2023 - by Sonosmedia