I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Estimulació Cognitiva Individual

Estimulació cognitiva individual

L’estimulació Cognitiva Individual es dirigeix a persones amb la malaltia d’Alzheimer, altres demències, ictus, AVC,… que tenen dificultat per adaptar-se al treball en grup, ja sigui perquè presenten unes característiques atípiques en la seva malaltia o perquè són persones que requereixen una atenció més acurada.

El fet de que el terapeuta es dediqui en exclusiva a un malalt permet una millor supervisió del cas i la realització “a mida” d’exercicis per cada individu en funció del grau i tipus de deteriorament que presenta, essent possible, d’aquesta manera el treball de les àrees afectades tenint en compte altres possibles dificultats que pugui presentar l’usuari (dèficit visual i/o auditiu, estat depressiu…)

En l’Estimulació Cognitiva Individual dissenyem els objectius específics per cada cas concret tot depenent, a més, del nivell d’alfabetització i escolarització previ i de les motivacions personals de cada persona.

Les sessions les duu a terme una psicòloga especialitzada en deteriorament cognitiu. Són classes d’una hora de durada i es duen a terme 2 o 3 dies a la setmana.

cuidemlamemoria.com - 2020 - by Sonosmedia