I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  CUIDEM LA MEMÒRIA

  CENTRE DE DIA A BARCELONA PER A PERSONES AMB ALZHÈIMER

   

  C/ Saragossa 58, baixos 08006 Barcelona
  (cantonada amb el c/Santjoanistes).

  A 5 minuts de la plaça Lesseps
  i a 2 minuts de la Plaça Molina.

  Trobareu algú de 9h a 17h, de dilluns a divendres.

  Fora d’aquest horari, podeu deixar un missatge al telèfon
  93 217 08 78 i us atendrem el més aviat possible.

  Si ho preferiu poder enviar-nos un missatge a: info@cuidemlamemoria.com

  Estimulació Cognitiva Individual

  Estimulació cognitiva individual

  L’estimulació Cognitiva Individual es dirigeix a persones amb la malaltia d’Alzheimer, altres demències, ictus, AVC,… que tenen dificultat per adaptar-se al treball en grup, ja sigui perquè presenten unes característiques atípiques en la seva malaltia o perquè són persones que requereixen una atenció més acurada.

  El fet de que el terapeuta es dediqui en exclusiva a un malalt permet una millor supervisió del cas i la realització “a mida” d’exercicis per cada individu en funció del grau i tipus de deteriorament que presenta, essent possible, d’aquesta manera el treball de les àrees afectades tenint en compte altres possibles dificultats que pugui presentar l’usuari (dèficit visual i/o auditiu, estat depressiu…)

  En l’Estimulació Cognitiva Individual dissenyem els objectius específics per cada cas concret tot depenent, a més, del nivell d’alfabetització i escolarització previ i de les motivacions personals de cada persona.

  Les sessions les duu a terme una psicòloga especialitzada en deteriorament cognitiu. Són classes d’una hora de durada i es duen a terme 2 o 3 dies a la setmana.

  cuidemlamemoria.com - 2024 - by Sonosmedia