I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  Estimulació Cognitiva a Domicili

  Estimulació cognitiva a domicili

  L’Estimulació Cognitiva a Domicili es dirigeix a persones amb la malaltia d’Alzheimer, altres demències, ictus, AVC,… que tenen dificultat per adaptar-se al treball en grup, ja sigui perquè presenten unes característiques atípiques en la seva malaltia o perquè són persones que requereixen una atenció més acurada.

  El fet de que el terapeuta es dediqui en exclusiva a un malalt permet una millor supervisió del cas i la realització “a mida” d’exercicis per cada individu en funció del grau i tipus de deteriorament que presenta, essent possible, d’aquesta manera el treball de les àrees afectades tenint en compte altres possibles dificultats que pugui presentar l’usuari (dèficit visual i/o auditiu, estat depressiu…)

  En l’Estimulació Cognitiva a Domicili es dissenyen els objectius específics per cada cas concret tot depenent, a més, del nivell d’alfabetització i escolarització previ i de les motivacions personals de cada persona.

  Les sessions les duu a terme una psicòloga especialitzada en deteriorament cognitiu, que es desplaça al domicili de l’usuari. Aquestes tenen una durada de 50 minuts i la freqüència l’establim d’acord amb la família en funció de les necessitats de l’usuari.

  cuidemlamemoria.com - 2023 - by Sonosmedia