I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  Exercicis

  Deteriorament lleu

  Estimulació cognitiva

  En aquest vídeo trobareu 4 exercicis diferents on treballareu el raonament, l’evocació i diferents tipus de memòria, tots ells pensat per a persones amb Alzheimer o altres demències amb un deteriorament cognitiu lleu.

  Estimulació cognitiva

  Exercici per a persones amb un deteriorament cognitiu lleu que proposa un treball de dibuix de figures geomètriques on els vostres familiars treballaran l’atenció, la distribució en l’espai i la coordinació oculomanual.

  Estimulació cognitiva

  Us proposem una tasca clàssica per treballar l’atenció, les sopes de lletres.
  L’atenció és una funció cognitiva molt important i estretament lligada amb les memòries més a curt termini.

  Estimulació cognitiva

  Exercicis on es treballen principalment dues funcions cognitives: primer trobareu diferents exercicis on treballareu diferents tipus de memòries (com bé sabeu la funció cognitiva que més s’evidencia davant una persona amb Alzheimer o altres demències) i un segon grup d’exercicis on el denominador comú serà l’evocació.

  Estimulació cognitiva

  Activitat per tal de treballar el càlcul a partir de bitllets i monedes. La introducció de les monedes implica un esforç extra d’atenció i reconeixement numèric. A més la pràctica d’aquest tipus d’exercicis afavoreix el manteniment de l’autonomia de la personal amb Alzheimer o altres demències en la realització de compres i gestió del canvi.

  Estimulació cognitiva

  Comentem sovint que per a persones amb Alzheimer o altres demències el treball de l’atenció i la concentració és molt important, ja que aquestes són la base per després recordar les coses i per tant per alentir pèrdues de memòria.
  Us proposem tres exercicis que, a part de treballar altres funcions cognitives, requereixen atenció i concentració: fareu un sudoku de lletres, un exercici d’observació i discriminació i finalment us proposa construir unes frases.

  Estimulació cognitiva

  Trobareu quatre exercicis d’estimulació cognitiva. En ells treballareu la memòria més remota, a través de refranys, la memòria a curt termini observant una imatge a més d’exercicis de raonament i llenguatge.

  Estimulació cognitiva

  En aquest vídeo us proposem uns exercicis d’evocació per categories, un exercici de càlcul a través d’un quadre màgic i finalment treballar el raonament a través d’una endevinalla.
  cuidemlamemoria.com - 2023 - by Sonosmedia