I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  maig 11, 2023 at 11:05 am

  Troben nous biomarcadors que permeten diagnosticar l’Alzheimer quan encara no hi ha simptomatologia

  Un equip internacional d’investigadors, liderats pel Barcelonaβeta Brain Research Center (BBRC) ha descobert que uns biomarcadors (concretament la proteïna tau), ja existents en persones amb Alzheimer en fases més avançades, permeten diagnosticar la malaltia, de forma precoç, fins i tot abans de l’aparició dels primers símptomes.

  L’Alzheimer es pot detectar abans que hi hagi símptomes

  Aquest descobriment permetrà iniciar el seu tractament preventiu abans fins i tot que la persona afectada tingui cap simptomatologia. Si es té en compte que el millor tractament contra l’Alzheimer i altres demències és el tractament no farmacològic, és a dir, l’estimulació cognitiva, i que aquesta és més efectiva si hi ha les funcions cognitives preservades, tenir el diagnòstic precoç és a priori una bona notícia.

  Caldrà suport i formació per a les persones diagnosticades d’Alzheimer

  L’Alzheimer és una malaltia degenerativa que avui en dia no té cura. Hi ha tractaments farmacològics de dubtosa eficàcia i que aconsegueixen, en alguns casos, alentir l’evolució de la malaltia, però l’única eina amb evidència científica, que alenteix el deteriorament, però que no és una cura, és la realització d’estimulació cognitiva, tallers de memòria o gimnàstica mental (tot és el mateix).

  Així doncs, el mencionat descobriment no és una cura, és un diagnòstic, i aquest és sobre una malaltia que genera un alt nivell de dependència i que altera el dia a dia del malalt i del seu entorn.

  Així doncs, des de Cuidem la Memòria creiem que el suport psicològic, tant per l’afectat com pel seu entorn, és una eina imprescindible que els ajudarà a fer front a aquesta nova etapa, per a ells desconeguda.

  Higiene bucal i Alzheimer

  Relació entre higiene bucal i Alzheimer: Un estudi publicat a la revista Oral Deseases mostra evidències que l'existència de periodontitis, Més

  Sembla que hi ha relació entre la qualitat de la son i l’Alzheimer

  Un estudi recentment publicat a la revista Brain Communications conclou que dormir malament (poques hores o mala qualitat de la Més

  Proposta de taller de memòria

  Cuidem la Memòria ofereix el servei de tallers de memòria a Barcelona. Us proposem un exercici de buscar paraules amb dues Més

  Es pot detectar l’Alzheimer abans de que doni simptomatologia

  Investigadors del centre de recerca de la Fundació Pasqual Maragall han trobat una proteïna que seria un marcador de la Més

  Categories: General

  Sonosmedia

  Sonosmedia

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2023 - by Sonosmedia