I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  octubre 21, 2021 at 4:28 pm

  Es pot detectar l’Alzheimer abans de que doni simptomatologia

  Investigadors del centre de recerca de la Fundació Pasqual Maragall han trobat una proteïna que seria un marcador de la malaltia d’Alzheimer abans que la persona presenti cap clínica, és a dir, abans que la persona manifesti alguna pèrdua de memòria o alteració cognitiva. Aquesta proteïna, que es pot detectar en sang, permetrà diagnosticar sense necessitat de fer punció lumbar com fins ara.

  Una troballa així permetrà un diagnòstic precoç, i per tant permetrà també treballar en la prevenció dels símptomes de seguida. L’estimulació cognitiva correctament dirigida pot ser en aquests casos una eina de gran ajut, aprofitant des de l’inici la característica de la plasticitat cerebral.

  Aquesta proteïna se suma a altres biomarcadors sanguinis que permeten detectar la malaltia d’Alzheimer de forma precoç, fent així cada cop més senzill diagnosticar la malaltia en fase preclínica i per tant podent avançar l’inici del tractaments.

  Us facilitem l’ENLLAÇ a la notícia publicada per la Fundació Pascual Maragall.

   

  Categories: General, Informació general sobre l'Alzheimer

  Christian Oliete

  Christian Oliete

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2022 - by Sonosmedia