I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  abril 30, 2020 at 7:01 am

  30/04/20 Refranys i psicomotricitat fent precussió

  30/04/20 Refranys i psicomotricitat fent precussió

  Benvolgudes famílies,

  Primer la Núria us presenta un exercici de refranys. El que fem és partir el refrany en les seves diferents parts i mirar de recordar-lo. Amb aquest exercici les persones que tenen Alzheimer o algun deteriorament cognitiu treballen la memòria i l’evocació. L’exercici és més senzill si els donem com a pista la primera part del refrany, ja que hi ha un mecanisme d’automatització, i es complia si donem com a pista la segona meitat del refrany.

  Tot seguit la Montse us fa una classe de motricitat original i diferent, ja que per fer-la més amena hi incorpora percussió amb el propi cos, cosa que en dificulta la coordinació. Aquest tipus de motricitat, donada la seva dificultat de seguiment, i per tant necessitat d’atenció, està pensada per a persones amb un deteriorament cognitiu o un Alzheimer lleu.

  Recordeu que teniu totes les propostes que us estem fent a: https://www.cuidemlamemoria.com/blog/

  Que tingueu molt bon dia!

   

  Categories: General

  Christian Oliete

  Christian Oliete

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia