I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  març 19, 2020 at 10:50 am

  El dia a dia des de el confinament

  Benvolgudes famílies,

  Entenem que la situació de confinament a què ens veiem obligats tots és una situació difícil de gestionar. És per això que us fem un seguit de recomanacions per ajudar-vos a gestionar millor el dia a dia.

  -El malalt d’Alzheimer necessita una rutina diària que li dona seguretat. Aquesta rutina el manté ocupat i ajuda a minimitzar els trastorns de conducta. Us aconsellem que establiu una rutina diària, l’escriviu en un paper i la poseu a la vista del vostre familiar per ajudar-lo a estructurar el temps.

  -Estaria bé que cada dia, preferentment al matí, que és quan el nivell d’atenció està en el seu punt àlgid, dediquéssiu una estona a fer alguna activitat que estimuli les seves capacitats cognitives, sempre adaptada al seu nivell. A internet trobareu infinitat d’activitats, però us adjuntem un parell de llibrets que ens van facilitar els laboratoris Kern. Si no disposeu d’impressora els podeu confeccionar a mà. Podeu incloure: sumes, restes, multiplicacions, llistes de paraules (coses que podem trobar a la cuina, paraules que comencin per R, noms d’animals de 4 potes, etc…).

  L’objectiu que hauríeu de buscar és mantenir la persona activa per evitar el deteriorament que pugui causar la inactivitat. No és estrany que a casa el malalt no vulgui fer cap exercici que li imposi la família. Els hi podeu dir que us ho hem enviat nosaltres per tal que estigui actiu.-

  -Per la tarda, podeu entretenir-vos amb jocs de taula, exercicis de motricitat fina (posar llenties o cigrons secs dins una ampolla), emparellar imatges, retallar imatges d’alguna propaganda del supermercat, classificar cargols o eines etc.

  -Respecte a la mobilitat i fer exercicis us proposem que els animeu a moure’s. Una opció és que els demaneu anar a buscar coses que estan en alguna altra habitació. Us enviarem alguns vídeos de Youtube amb propostes d’exercicis.

  Sapigueu que seguim atenent el telèfon i el Whasapp, per la qual cosa no dubteu a contactar amb nosaltres per qualsevol dubte que tingueu referent a exercicis d’estimulació, com afrontar algun trastorn de conducta o el que cregueu convenient. També podeu contactar amb nosaltres per mail a:

  eugenia@cuidemlamemoria.com

  christian@cuidemlamemoria.com

  Estem en la distància per ajudar-vos en tot el que puguem.

  Ànims a tothom i segur que en breu ens tornem a veure!

  Salutacions cordials

   

  Exercicis estimulació cognitiva Alzheimer moderat Exercicis estimulació cognitiva Alzheimer lleu

  Troben nous biomarcadors que permeten diagnosticar l’Alzheimer quan encara no hi ha simptomatologia

  Un equip internacional d'investigadors, liderats pel Barcelonaβeta Brain Research Center (BBRC) ha descobert que uns biomarcadors (concretament la proteïna tau), Més

  Higiene bucal i Alzheimer

  Relació entre higiene bucal i Alzheimer: Un estudi publicat a la revista Oral Deseases mostra evidències que l'existència de periodontitis, Més

  Sembla que hi ha relació entre la qualitat de la son i l’Alzheimer

  Un estudi recentment publicat a la revista Brain Communications conclou que dormir malament (poques hores o mala qualitat de la Més

  Proposta de taller de memòria

  Cuidem la Memòria ofereix el servei de tallers de memòria a Barcelona. Us proposem un exercici de buscar paraules amb dues Més

  Categories: General, Uncategorized @ca

  cuidemlamemoria.com - 2023 - by Sonosmedia