I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  març 19, 2020 at 10:50 am

  El dia a dia des de el confinament

  El dia a dia des de el confinament

  Benvolgudes famílies,

  Entenem que la situació de confinament a què ens veiem obligats tots és una situació difícil de gestionar. És per això que us fem un seguit de recomanacions per ajudar-vos a gestionar millor el dia a dia.

  -El malalt d’Alzheimer necessita una rutina diària que li dona seguretat. Aquesta rutina el manté ocupat i ajuda a minimitzar els trastorns de conducta. Us aconsellem que establiu una rutina diària, l’escriviu en un paper i la poseu a la vista del vostre familiar per ajudar-lo a estructurar el temps.

  -Estaria bé que cada dia, preferentment al matí, que és quan el nivell d’atenció està en el seu punt àlgid, dediquéssiu una estona a fer alguna activitat que estimuli les seves capacitats cognitives, sempre adaptada al seu nivell. A internet trobareu infinitat d’activitats, però us adjuntem un parell de llibrets que ens van facilitar els laboratoris Kern. Si no disposeu d’impressora els podeu confeccionar a mà. Podeu incloure: sumes, restes, multiplicacions, llistes de paraules (coses que podem trobar a la cuina, paraules que comencin per R, noms d’animals de 4 potes, etc…).

  L’objectiu que hauríeu de buscar és mantenir la persona activa per evitar el deteriorament que pugui causar la inactivitat. No és estrany que a casa el malalt no vulgui fer cap exercici que li imposi la família. Els hi podeu dir que us ho hem enviat nosaltres per tal que estigui actiu.-

  -Per la tarda, podeu entretenir-vos amb jocs de taula, exercicis de motricitat fina (posar llenties o cigrons secs dins una ampolla), emparellar imatges, retallar imatges d’alguna propaganda del supermercat, classificar cargols o eines etc.

  -Respecte a la mobilitat i fer exercicis us proposem que els animeu a moure’s. Una opció és que els demaneu anar a buscar coses que estan en alguna altra habitació. Us enviarem alguns vídeos de Youtube amb propostes d’exercicis.

  Sapigueu que seguim atenent el telèfon i el Whasapp, per la qual cosa no dubteu a contactar amb nosaltres per qualsevol dubte que tingueu referent a exercicis d’estimulació, com afrontar algun trastorn de conducta o el que cregueu convenient. També podeu contactar amb nosaltres per mail a:

  eugenia@cuidemlamemoria.com

  christian@cuidemlamemoria.com

  Estem en la distància per ajudar-vos en tot el que puguem.

  Ànims a tothom i segur que en breu ens tornem a veure!

  Salutacions cordials

   

  Exercicis estimulació cognitiva Alzheimer moderat Exercicis estimulació cognitiva Alzheimer lleu

  Categories: General, Uncategorized

  Christian Oliete

  Christian Oliete

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia