I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  gener 30, 2020 at 10:35 am

  Clauers i cinturons GPS per a localitzar els nostres familiars

  Sovint ens mostreu la vostra preocupació per si un familiar vostre pogués marxar de casa i perdre’s o dubteu si deixar que vagi encara sol pel carrer perquè teniu por que es desorienti i no sàpiga tornar a casa.

  És cert que a mida que l’Alzheimer avança l’orientació en espai es va perdent: primer en espais més remots i desconeguts (on hi pot intervenir també un factor de memòria si parlem d’aprendre noves rutes), i després en espais més propers com el barri.

  En això la tecnologia ens va a favor, ja que cada cop hi ha localitzadors GPS més petits que ens poden donar un cop de mà. Localitzadors com aquests en trobem en els mòbils, però també en clauers, medalles i fins i tot cinturons.

  Categories: General

  Christian Oliete

  Christian Oliete

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia