I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  juny 17, 2019 at 7:33 am

  Tractament individualitzat per persones amb Alzheimer

  A Cuidem la Memòria els usuaris reben cada dia sessions d’estimulació cognitiva en grups homogenis segons el seu nivell cognitiu. Aquests grups es conformen a partir d’exploracions periòdiques i tenen en compte el resultat d’aquestes exploracions així com factors culturals i emocionals.

  Aquesta homogeneïtat permet que persones amb un Alzheimer incipient no hagin de compartir l’espai d’estimulació cognitiva amb persones amb fases més avançades i que puguem treballar amb cada grup allò que necessita en cada moment.

  Malgrat que majoritàriament l’estimulació és grupal, des de Cuidem la Memòria no volem descuidar aquells usuaris que necessiten un tracte personalitzat o individualitzat, ja sigui per algun problema sensorial (una sordesa aguda o un problema de visió), o perquè cognitivament tenen un dèficit d’atenció que no els permet seguir l’activitat si no tenen una persona només per a ells.

  En alguns casos aquesta estona d’estimulació cognitiva individualitzada els permet mantenir-se durant més temps en un grup amb un nivell cognitiu superior, ja que l’ajut del professional permet salvar algunes dificultats.

  Categories: General, Uncategorized

  Christian Oliete

  Christian Oliete

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2022 - by Sonosmedia