I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Relacionen la hipertensió arterial amb l’Alzheimer i altres demències

febrer 18, 2019 at 9:32 am · · Comentaris tancats a Relacionen la hipertensió arterial amb l’Alzheimer i altres demències

Relacionen la hipertensió arterial amb l’Alzheimer i altres demències

Hem trobat una publicació a la Fundació Espanyola del Cor en el que manifesta que hi ha diversos estudis que apunten que hi podria haver una relació directa entre la hipertensió arterial i el risc de patir Alzheimer o algun altre deteriorament cognitiu.

De fet la publicació fa ènfasi en la importància de controlar la hipertensió en edats mitjanes ja que això podria retardar el deteriorament cognitiu, la demència i l’aparició de patologies com l’Alzheimer en edats més avançades.

La raó d’aquesta relació estaria en que la hipertensió provoca microlesions cerebrals, que amb les noves tecnologies ja són visibles, i que són asimptomàtiques. El que s’està observant és que a major nombre de lesions cerebrals pitjors resultats en les diferents proves de funcionament cerebral (memòria, capacitat d’atenció, raonament verbal,…)

Per si esteu interessats us facilitem link a la PUBLICACIÓ

Categories: General

Christian Oliete

Christian Oliete

Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

cuidemlamemoria.com - 2020 - by Sonosmedia