I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  febrer 18, 2019 at 9:32 am

  Relacionen la hipertensió arterial amb l’Alzheimer i altres demències

  Hem trobat una publicació a la Fundació Espanyola del Cor en el que manifesta que hi ha diversos estudis que apunten que hi podria haver una relació directa entre la hipertensió arterial i el risc de patir Alzheimer o algun altre deteriorament cognitiu.

  De fet la publicació fa ènfasi en la importància de controlar la hipertensió en edats mitjanes ja que això podria retardar el deteriorament cognitiu, la demència i l’aparició de patologies com l’Alzheimer en edats més avançades.

  La raó d’aquesta relació estaria en que la hipertensió provoca microlesions cerebrals, que amb les noves tecnologies ja són visibles, i que són asimptomàtiques. El que s’està observant és que a major nombre de lesions cerebrals pitjors resultats en les diferents proves de funcionament cerebral (memòria, capacitat d’atenció, raonament verbal,…)

  Per si esteu interessats us facilitem link a la PUBLICACIÓ

  Categories: General

  Christian Oliete

  Christian Oliete

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia