I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  octubre 20, 2017 at 11:26 am

  Estimulació cognitiva digital a Cuidem la Memòria

  Des de fa uns mesos hem incorporat a Cuidem la Memòria noves eines per fer estimulació cognitiva digital a malalts d’Alzheimer i altres demències. Aquest format complementa l’estimulació que seguim fent diàriament. Aquesta nova eina, que ha estat en fase de proves des de juliol, és un programa que s’utilitza a través de pantalles tàctils (ordinadors o tauletes) i que permet programar funcions cognitives a estimular (memòries, càlcul, atenció, orientació, llenguatge…), nivell de dificultat i durada de la sessió, entre d’altres.

  Creiem que aquest nou format d’estimulació complementa el que ja fem en el dia a dia amb els usuaris del centre, i si bé és veritat que no és adequat per a tots els perfils d’usuari, si que és molt ben rebut per alguns altres, depenent de l’edat, el nivell cognitiu, la relació que mantenen amb entorns digitals, etc.

  En tot cas, l’equip de professionals de Cuidem la Memòria seguim innovant i oferint el màxim d’eines que ens permetin oferir la millor atenció als nostres usuaris.

  Categories: General

  Christian Oliete

  Christian Oliete

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia