I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Teràpia amb gossos i persones amb Alzheimer

maig 4, 2017 at 12:35 pm · · Comentaris tancats a Teràpia amb gossos i persones amb Alzheimer

Teràpia amb gossos i persones amb Alzheimer

Terapia amb gossos i AlzheimerPer l’equip que formem Cuidem la Memòria és important introduir nous estímuls que ens ajudin a tots, usuaris i professionals. I així ho hem trobat amb la teràpia amb gossos que hem iniciat de nou fa unes setmanes.

Ens visita la Mel, la gossa que veieu a la fotografia, i junt amb la Sílvia, l’ensinistradora i terapeuta, aconseguim que els nostres usuaris, la majoria afectats per la malaltia d’Alzheimer, connectin amb uns sentiments i records com feia temps no veiem.

D’una banda hem vist reaccions d’aquells que tenien gossos a casa i que senten una estima especial pels animals, al mateix temps hem pogut fer un treball de reminiscència i de reviure històries del passat. Hem trobat també usuaris que en veure la Mel se’ls desperta ganes de tocar, abraçar i interactuar amb la gossa.

Entre d’altres trobem els següents beneficis: Millora la capacitat de comunicació, millora l’atenció, treballem el sentiment d’utilitat i fem tasques de motricitat.

Amb aquests tallers veiem en general una molt bona reacció i es crea un clima molt dolç d’estima cap als animals que es contagia d’uns als altres.

Categories: General

admin

admin

Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

cuidemlamemoria.com - 2020 - by Sonosmedia