I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  agost 4, 2016 at 12:47 pm

  Cantar ajuda a recordar, també a persones amb Alzheimer

  Cantar i Alzheimer 2Avui a Cuidem la Memòria hem cantat, però avui no ha estat una excepció, ho fem de manera recurrent conscients dels múltiples beneficis que té per als nostres usuaris.

  Cantar cançons tradicionals ens ajuda a reviure moments del passat, afavoreix un clima relaxant i positiu de sensacions agradables.

  Cantar també ajuda a socialitzar, a parlar i a compartir. Hi ha estudis que demostren que en malalts d’Alzheimer de fases avançades, on la parla està més deteriorada i la comunicació és més dificultosa, en fer sessions de cant els usuaris milloren la seva capacitat de comunicació i passen a parlar més.

  D’altra banda cantar ajuda a recordar. Un curiós estudi fet amb persones amb Alzheimer a la Universitat de Boston va concloure que davant d’un text, si aquest es transmetia de forma cantada, els era més fàcil de recordar-lo.

  També està demostrat que si hi ha música agradable de fons, una persona amb Alzheimer tindrà més facilitat per recordar coses del passat.

  Per tot el que diuen els estudis, però sobretot perquè ens agrada tenir cura de les emocions dels nostres estimats usuaris, a Cuidem la Memòria cantem de forma recurrent.

  Cantar i Alzheimer

  Categories: General

  admin

  admin

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia