I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  juny 7, 2016 at 4:02 pm · · Comentaris tancats a Utilitzem tecnologia digital per fer estimulació cognitiva als usuaris amb Alzheimer

  Utilitzem tecnologia digital per fer estimulació cognitiva als usuaris amb Alzheimer

  Malalt d'alzheimer usant tabletCom us vam explicar uns posts enrere, ja fa un temps que a Cuidem la Memòria hem incorporat les noves tecnologies a les nostres activitats. Creiem que són una bona eina per apropar fets, esdeveniments, imatges i fins i tot músiques que ajudin a recordar o que els transportin per uns instants a moments de la seva infantesa o joventut.

  Per poder fer aquest tipus d’activitat es fa imprescindible conèixer quines han estat les preferències musicals, artístiques o cinèfiles del malalt d’Alzheimer, així com saber amb quins estímuls i activitats gaudeix més. Només així podrem fer una atenció i estimulació de qualitat, a la vegada que centrem l’activitat en la persona, la dotem de significat i ens assegurem que li genera sentiments i emocions positives.

  Categories: General

  admin

  admin

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2020 - by Sonosmedia