I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

maig 30, 2016 at 7:01 pm · · Comentaris tancats a Us presentem a la Nerea, la nova fisioterapeuta del centre

Us presentem a la Nerea, la nova fisioterapeuta del centre

Fent fisioterapia a malalts d'Alzheimer

Fent fisioterapia a malalts d’Alzheimer

“Benvolgudes famílies,

Sóc la Nerea, fisioterapeuta de 26 anys diplomada per la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna. Des de fa dos anys m’he dedicat a la geriatria, treballant a residències i a nivell particular. El que més m’agrada de la meva professió és donar-li la volta a la discapacitat: potenciar les capacitats de les persones més enllà de veure només les seves mancances; ensenyar a les persones el que elles mateixes, i no només els professionals, poden fer per millorar la seva qualitat de vida. I amb la gent gran, sempre es rep més del que es dóna!

A Cuidem la Memòria hem començat una nova activitat els dimarts a partir de les 14:30, que es realitza per grups per poder adaptar millor els exercicis a les possibilitats de cadascú. L’objectiu d’aquesta activitat és el manteniment de l’estat físic i l’autonomia dels usuaris, buscant preservar la mobilitat articular, força muscular, flexibilitat i coordinació, components importants per prevenir complicacions com ara les caigudes. Realitzem gimnàstica suau de totes les parts del cos, exercicis per millorar la postura, exercicis d’equilibri, jocs de psicomotricitat, respiració i relaxació… tot integrant l’estimulació de la memòria i l’aspecte social durant l’activitat.

A banda d’aquestes classes en grup, estic a la vostra disposició per qualsevol cosa en la que us pugui ajudar de forma individual. No dubteu en fer-me arribar qualsevol dubte que tingueu.

Una abraçada,

Nerea.”

Categories: General

admin

admin

Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

cuidemlamemoria.com - 2020 - by Sonosmedia