I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

maig 12, 2015 at 12:35 pm · · Comentaris tancats a Noves tecnologies en l’estimulació cognitiva de la malaltia d’alzheimer

Noves tecnologies en l’estimulació cognitiva de la malaltia d’alzheimer

Noves tecnologies contra l'AlzheimerA Cuidem la Memòria ens esforcem constantment per buscar noves activitats dins del nostre programa d’estimulació cognitiva al malalt d’Alzheimer.

En la línea d’oferir als nostres usuaris exercicis nous, amens i entretinguts que motivin les ganes de participar en experiències diferents, apostem per la creació de material propi, més enllà del tradicional.

Gràcies a les noves tecnologies podem fer sessions d’estimulació més participatives, àgils i entretingudes treballant sempre les capacitats cognitives que s’afecten al llarg de la malaltia d’Alzheimer.

A la foto podeu veure una activitat per treballar les pràxies d’imitació, en la qual  els malalts han de col·locar les seves extremitats en diferents posicions, imitant la postura del model.

Categories: General

admin

admin

Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

cuidemlamemoria.com - 2020 - by Sonosmedia