I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  abril 10, 2015 at 12:18 pm

  Ballar

  El ballMolts dels nostres usuaris pertanyen a una generació en que el fet de ballar a la plaça del poble durant la festa major o inclús en “guateques” amb els amics, era una activitat amena i molt esperada donada la poca oferta d’entreteniment i oci que existia en els seus temps. Qui més qui menys ha ballat melodies tranquil·les o músiques més mogudes amb la colla o la parella. Són records positius, agradables i plens d’il·lusió d’una època passada però molt recordada.

  A Cuidem la Memòria, un cop al trimestre fem activitats de ball, sempre amb cançons conegudes pel malalt d’Alzheimer, on poden expressar les seves emocions alhora que els transporta a la seva joventut.

  És una activitat que presenta nivells molt alts de participació. La majoria dels usuaris, amb diferents afectacions cognitives gaudeixen del ball i es deixen portar pels records al llarg de la sessió. La malaltia d’Alzheimer no ha de ser de cap manera una malaltia limitant, al contrari, des de Cuidem la Memòria vetllem perquè els nostres usuaris continuïn realitzant aquelles activitats que feien abans del diagnòstic, malgrat les noves dificultats que puguin haver aparegut pel deteriorament.

  Categories: General

  admin

  admin

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia