I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  març 16, 2015 at 11:32 am

  Estimulació amb innovació

  Tres en ratlla amb malalts d'AlzheimerAmb aquest post us volem transmetre l’esforç i la dedicació que té l’equip de treballadors i treballadores de Cuidem la Memòria per tal que la feina que fan els usuaris, ja tinguin Alzheimer o un altre deteriorament cognitiu, sigui variada, divertida i per tant engrescadora.

  Us en podríem posar diversos exemples, però hem triat el de la foto que ens acompanya. Els usuaris estan jugant de forma col·lectiva al tres en ratlla, un joc que ens serveix, a nivell d’estimulació cognitiva per treballar l’atenció i la concentració, la percepció viso-espaial, i si ho féssim amb fitxes petites també treballaríem la psicomotricitat fina, encara que com veieu, no és el cas.

  El que volem transmetre és que amb innovació podem fer que un exercici que podria ser rutinari, passa a ser més engrescador, canviant així l’estat anímic del grup, i per tant la seva implicació, de tal manera que el resultat és una major estimulació cognitiva i a més ens deixa a tots, usuaris i professionals un molt bon gust de boca.

  Categories: General

  admin

  admin

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia