I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  març 11, 2015 at 1:13 pm

  Un any més, el passat dia 3 de Març va arribar Sant Medir!Dia de Sant Medir a Cuidem la Memòria

  Molts dels malalts d’Alzheimer del nostre centre són del Barri de Gràcia i de ben petits sortien al carrer amb altres nens per recollir caramels que els comparsers tiraven des de dalt del seu cavall o de la carrossa durant aquest dia tan especial.

  Per ells, poder-ho viure ara, malgrat tenir la malaltia instaurada, és una oportunitat per poder recuperar una petita part de la seva infantesa per un dia. No es poden perdre aquests records, aquests dates assenyalades, aquestes reminiscències dels bons temps..

  Creiem que és molt important donar eines al malalt d’Alzheimer per fer aquests petits “retorns momentanis” al seu passat, a una època dolça i segura com és la infància.

  I des de Cuidem la Memòria no ens vam voler perdre aquesta festa tan especial. Vam sortir al carrer de Saragossa amb un llençol que, subjectat per alguns usuaris, no va tardar a omplir-se de caramels.

  Més tard, vam aprofitar per fer una tasca de classificació amb les llaminadures mentre parlàvem del que havien viscut aquell matí.

  Categories: General

  admin

  admin

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia