I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

febrer 18, 2015 at 1:13 pm · · Comentaris tancats a La Felicitat dels nostres usuaris (malgrat tenir Alzheimer)

La Felicitat dels nostres usuaris (malgrat tenir Alzheimer)

Segons el psicòleg Ferran Salmurri la felicitat d’una persona depèn, principalment, dels següents factors: Manicura totes

  1. L’autoestima: a major autoestima, major felicitat
  2. L’autocontrol de la conducta: és més feliç aquell que quan es marca un propòsit té autocontrol per dur-lo a terme. No el guanya la mandra de no fer-ho ni els impulsos per deixar-ho.
  3. L’autocontrol emocional: aquelles persones que tenen un estat anímic amb pocs alts i baixos i en un nivell positiu, alegre, constructiu, són més felices que aquelles que o bé tenen molts alts i baixos, o que aquelles que estan sempre a baix.
  4. Tenir un estil cognitiu positiu: tenir una manera de pensar positiva, que veu més les solucions que els problemes, que davant una dificultat es concentra en resoldre-les i no tant en les dificultats,…
  5. Tenen més i més bones relacions amb els altres.

Manicura a malalt d'Alzheimer1

Per a D’aquests 5 factors el primer i el cinquè són els que hi podem fer més incidència com a cuidadors de malalts d’Alzheimer.

El primer tenint molta cura de l’autoimatge dels usuaris i usuàries, vetllant per tal que vagin nets, pentinats, arreglats… A Cuidem la Memòria ens agrada tenir cura dels detalls dels nostres usuaris (vigilar que portin la camisa per dintre del pantaló, les camises i bruses ben cordades,… O com veieu a les imatges, fent un taller de manicura).

El cinquè es fomenta també en cada moment, en cada contacte que tenim amb els nostres usuaris. Posem molta atenció en la relació que mantenim amb ells i fomentem una bona relació entre ells i elles. El somriure a la cara, les paraules dolces, les carícies i els petons hi són sempre presents en la relació que mantenim amb els usuaris.

 

Categories: General

admin

admin

Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

cuidemlamemoria.com - 2020 - by Sonosmedia