I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  maig 19, 2014 at 1:25 pm

  From freedigitalphotos.net by Zole4

  From freedigitalphotos.net by Zole4

  Volem compartir un article que ens sembla interessant. El difonem perquè la informació prové d’una web que ens genera confiança (www.etselquemenges.cat) i perquè fa referència a un estudi i no a simples suposicions.

  Trobareu el link de l’article al final del post, però us en fem un resum dels aspectes que trobem més interessants:

  –        El  90% dels greixos de l’oli de coco són greixos saturats de cadena mitjana (és un greix saludable i que alguns estudis demostren que ajuda a aprimar)

  –        S’ha de consumir verge, de primera pressió en fred i biològic (per evitar que hi hagi manipulació: hidrogenats, additius…)

  –        Els àcids grassos de cadena mitjana són enviats al fetge i es converteixen en cetones, les cetones són “combustible” per les neurones.

  –        Hi ha estudis en humans que conclouen que un augment de cetones implica una millora en els processos degeneratius.

  –        Dosi recomanada: comença per una cullaradeta petita, junt amb els aliments, i anar incrementant fins arribar a 6 cullerades soperes al dia (repartides en els àpats)

  Si voleu accedir a l’article sencer:

  Oli de coco per a l’Alzheimer i la demència senil

  Oli de coco

  Troben nous biomarcadors que permeten diagnosticar l’Alzheimer quan encara no hi ha simptomatologia

  Un equip internacional d'investigadors, liderats pel Barcelonaβeta Brain Research Center (BBRC) ha descobert que uns biomarcadors (concretament la proteïna tau), Més

  Higiene bucal i Alzheimer

  Relació entre higiene bucal i Alzheimer: Un estudi publicat a la revista Oral Deseases mostra evidències que l'existència de periodontitis, Més

  Sembla que hi ha relació entre la qualitat de la son i l’Alzheimer

  Un estudi recentment publicat a la revista Brain Communications conclou que dormir malament (poques hores o mala qualitat de la Més

  Proposta de taller de memòria

  Cuidem la Memòria ofereix el servei de tallers de memòria a Barcelona. Us proposem un exercici de buscar paraules amb dues Més

  Categories: General

  cuidemlamemoria.com - 2023 - by Sonosmedia