I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  febrer 20, 2014 at 1:42 pm

  Resposta a Concurs 1: el malalt d’Alzheimer es posa nerviós

  by Stuart Miles at freedigitalphotos.net

  by Stuart Miles at freedigitalphotos.net

  En el cas que us plantejàvem fa dues setmanes, la intervenció més adient aniria adreçada a calmar al malalt d’Alzheimer donant-li una explicació que el tranquil·litzés. Li podríem dir que hem trucat a la seva mare i que ja sap que arribarà més tard o que la mare ha trucat per dir que ella aniria a recollir-lo.

  Acte seguit hauríem de re-dirigir la seva atenció cap a algun altra cosa que el distregués (ex: demanant-li que ens ajudi a parar taula, mirant la televisió amb ell, mirant per la finestra tot observant el carrer).

  És molt important no mostrar a una persona que pateix Alzheiemer el nostre nerviosisme i fer servir un to de veu tranquil i calmat.

   

  Volem felicitar als que us heu atrevit a participar. El nostre objectiu era ajudar-vos a buscar solucions a petits problemes que us poden facilitar el dia a dia amb el vostre familiar malalt.

   

  La guanyadora del sopar per dues persones és la Rosa María Rodríguez López. Felicitats Rosa! Ben aviat ens posarem en contacte amb tu per fer-te arribar el teu premi.

  Categories: General

  admin

  admin

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia