I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  novembre 18, 2013 at 12:22 pm

  REMINISCÈNCIA

  Una activitat que agrada molt als usuaris de Cuidem la Memòria és la Reminiscència, que consisteix en estimular la memòria biogràfica del malalt d’Alzheimer fent-lo pensar o parlar sobre la pròpia experiència vital.

  ReminiscènciaEn la malaltia d’Alzheimer la memòria immediata està molt compromesa, en canvi la memòria remota es troba molt preservada. Per això a Cuidem la Memòria utilitzem la reminiscència o el record com a tècnica d’intervenció psicològica per tal de reforçar la identitat, millorar l’autoimatge, l’autoestima i l’adaptació del malalt a la seva la situació.

  La Reminiscència és una activitat social agradable per la majoria de persones i que serveix al mateix temps per establir vincles entre les persones que hi participen compartint records i experiències del passat.

  Us deixem una foto amb el tipus de material que fem servir.

  Categories: General

  admin

  admin

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia