I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

novembre 18, 2013 at 12:22 pm · · Comentaris tancats a REMINISCÈNCIA

REMINISCÈNCIA

Una activitat que agrada molt als usuaris de Cuidem la Memòria és la Reminiscència, que consisteix en estimular la memòria biogràfica del malalt d’Alzheimer fent-lo pensar o parlar sobre la pròpia experiència vital.

ReminiscènciaEn la malaltia d’Alzheimer la memòria immediata està molt compromesa, en canvi la memòria remota es troba molt preservada. Per això a Cuidem la Memòria utilitzem la reminiscència o el record com a tècnica d’intervenció psicològica per tal de reforçar la identitat, millorar l’autoimatge, l’autoestima i l’adaptació del malalt a la seva la situació.

La Reminiscència és una activitat social agradable per la majoria de persones i que serveix al mateix temps per establir vincles entre les persones que hi participen compartint records i experiències del passat.

Us deixem una foto amb el tipus de material que fem servir.

Categories: General

admin

admin

Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

cuidemlamemoria.com - 2020 - by Sonosmedia