I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  octubre 25, 2013 at 11:20 am

  Reiki a un malalt d’Alzheimer. Sessió 2

  La setmana passada vàrem fer la segona sessió de Reiki a l’usuari que vàrem descriure en l’anterior post. Per tal de fer memòria, es tracta d’un home, amb un deteriorament cognitiu força avançat, que presenta deambulació continuada i en alguns moments mostra certs símptomes d’angoixa.

  Image courtesy of foto76 / FreeDigitalPhotos.net

  Image courtesy of foto76 / FreeDigitalPhotos.net

  Hem notat canvis malgrat que no eren els desitjats, ja que l’home ha incrementat el nivell d’activitat, però aquest increment s’ha vist sobre tot per la nit. Ha estat a rel d’això que la família ha preferit no continuar amb les sessions de Reiki, malgrat que des del centre hauriem preferit acabar almenys un primer programa de quatre sessions.

  A rel d’aquest resultat comencem a estudiar a quin altre usuari podria beneficiar rebre Reiki. Estem llegint referències de diverses experiències que ja s’han fet amb malalts d’Alzheimer que ens ajudin a decidir a quin perfil de malalt beneficia més.

  De moment el que se’n conclou de les lectures és que el Reiki té més beneficis per malalts d’Alzheimer en estadis lleus i moderats, malgrat que ens agradaria fer extensius els seus beneficis a estadis més avançats.

  Categories: General

  admin

  admin

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia