I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  juliol 24, 2013 at 2:03 pm

  Foto:arquera

  Foto:arquera

  Els exercicis d’estimulació cognitiva que us hem preparat per aquesta setmana són de dibuix. Es tracta de copiar el dibuix de mostra, en els primers exercicis. Hem inclòs una fitxa on només hi ha mig dibuix i s’ha de completar i uns exercicis on s’han d’unir els punts per fer completar el dibuix en el cas de les darreres fitxes.

  Si teniu algun dubte o desitgeu més informació podeu contactar amb nosaltres o arribar-vos al nostre centre de dia situat molt a prop de la Plaça Molina de Barcelona. Aquí trobareu les nostres dades de contacte.

  Categories: General

  admin

  admin

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia