I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  juliol 19, 2013 at 12:07 pm

  Conviure dia a dia amb un malalt amb Alzheimer: 4

  Consells per saber què cal fer quan el malalt amb Alzheimer ja no es pugui orientar i es perdi en entorns coneguts per ell.

  foto: stvcr

  foto: stvcr

  1.- PROCURI QUE NO SURTI SOL DE CASA. Col·loqui panys difícils d’obrir, tanqui la porta de sortida amb clau i tregui les claus del pany. Pensi que si el malalt està convençut que ha de marxar, marxarà si no hi posa mesures, amb la conseqüent pèrdua que comporta.

  2.- PROCURI QUE PORTI DOCUMENTS D’IDENTITAT. La millor opció és fer que es posi una cadena o una polsera on hi figurin dades que l’identifiquin i telèfons de contacte. Portar el DNI o el telèfon dels fills a la cartera no és tan útil, ja que ho pot perdre.

  3.- EXPLIQUI EL PROBLEMA ALS CONEGUTS I VEÏNS. És important que la gent que el tracta sovint sàpiga que no pot anar sol pel carrer, ja que es perdria. D’aquesta manera, si el veuen perdut o desorientat, podran ajudar-lo.

  4.- PODRIA SER QUE LA OBSESSIÓ PER SORTIR AL CARRER ESTIGUÉS DETERMINADA PER LA INACTIVITAT O L’AVORRIMENT. Si el malalt està entretingut és més difícil que vulgui sortir.

  5.- LA TENDÈNCIA A DEAMBULAR POT AUGMENTAR EN LES SEGÜENTS SITUACIONS: davant d’un canvi de domicili, anant de visita a una altra casa o desplaçant-se a una casa diferent durant les vacances.

  6.- NO RENYI EL MALALT SI ES PERD. Ell no pot entendre els seus raonaments i el podria angoixar.

   

  Aquesta informació ha estat elaborada per professionals del Centre de dia de BarcelonaCuidem la Memòria.  Serveis específics per persones  amb Alzheimer i altres  demències.

  Categories: General

  admin

  admin

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia