I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

juliol 19, 2013 at 12:07 pm · · Comentaris tancats a Conviure dia a dia amb un malalt amb Alzheimer: 4

Conviure dia a dia amb un malalt amb Alzheimer: 4

Consells per saber què cal fer quan el malalt amb Alzheimer ja no es pugui orientar i es perdi en entorns coneguts per ell.

foto: stvcr

foto: stvcr

1.- PROCURI QUE NO SURTI SOL DE CASA. Col·loqui panys difícils d’obrir, tanqui la porta de sortida amb clau i tregui les claus del pany. Pensi que si el malalt està convençut que ha de marxar, marxarà si no hi posa mesures, amb la conseqüent pèrdua que comporta.

2.- PROCURI QUE PORTI DOCUMENTS D’IDENTITAT. La millor opció és fer que es posi una cadena o una polsera on hi figurin dades que l’identifiquin i telèfons de contacte. Portar el DNI o el telèfon dels fills a la cartera no és tan útil, ja que ho pot perdre.

3.- EXPLIQUI EL PROBLEMA ALS CONEGUTS I VEÏNS. És important que la gent que el tracta sovint sàpiga que no pot anar sol pel carrer, ja que es perdria. D’aquesta manera, si el veuen perdut o desorientat, podran ajudar-lo.

4.- PODRIA SER QUE LA OBSESSIÓ PER SORTIR AL CARRER ESTIGUÉS DETERMINADA PER LA INACTIVITAT O L’AVORRIMENT. Si el malalt està entretingut és més difícil que vulgui sortir.

5.- LA TENDÈNCIA A DEAMBULAR POT AUGMENTAR EN LES SEGÜENTS SITUACIONS: davant d’un canvi de domicili, anant de visita a una altra casa o desplaçant-se a una casa diferent durant les vacances.

6.- NO RENYI EL MALALT SI ES PERD. Ell no pot entendre els seus raonaments i el podria angoixar.

 

Aquesta informació ha estat elaborada per professionals del Centre de dia de BarcelonaCuidem la Memòria.  Serveis específics per persones  amb Alzheimer i altres  demències.

Categories: General

admin

admin

Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

cuidemlamemoria.com - 2020 - by Sonosmedia