I agree with Terms and Conditions and I've read
    and agree Privacy Policy.

    Schedule a Visit

    Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

    Call us:
    1-800-123-4567

    Send an email:
    monica.wayne@example.com

    juliol 19, 2013 at 12:07 pm

    Consells per saber què cal fer quan el malalt amb Alzheimer ja no es pugui orientar i es perdi en entorns coneguts per ell.

    foto: stvcr

    foto: stvcr

    1.- PROCURI QUE NO SURTI SOL DE CASA. Col·loqui panys difícils d’obrir, tanqui la porta de sortida amb clau i tregui les claus del pany. Pensi que si el malalt està convençut que ha de marxar, marxarà si no hi posa mesures, amb la conseqüent pèrdua que comporta.

    2.- PROCURI QUE PORTI DOCUMENTS D’IDENTITAT. La millor opció és fer que es posi una cadena o una polsera on hi figurin dades que l’identifiquin i telèfons de contacte. Portar el DNI o el telèfon dels fills a la cartera no és tan útil, ja que ho pot perdre.

    3.- EXPLIQUI EL PROBLEMA ALS CONEGUTS I VEÏNS. És important que la gent que el tracta sovint sàpiga que no pot anar sol pel carrer, ja que es perdria. D’aquesta manera, si el veuen perdut o desorientat, podran ajudar-lo.

    4.- PODRIA SER QUE LA OBSESSIÓ PER SORTIR AL CARRER ESTIGUÉS DETERMINADA PER LA INACTIVITAT O L’AVORRIMENT. Si el malalt està entretingut és més difícil que vulgui sortir.

    5.- LA TENDÈNCIA A DEAMBULAR POT AUGMENTAR EN LES SEGÜENTS SITUACIONS: davant d’un canvi de domicili, anant de visita a una altra casa o desplaçant-se a una casa diferent durant les vacances.

    6.- NO RENYI EL MALALT SI ES PERD. Ell no pot entendre els seus raonaments i el podria angoixar.

     

    Aquesta informació ha estat elaborada per professionals del Centre de dia de BarcelonaCuidem la Memòria.  Serveis específics per persones  amb Alzheimer i altres  demències.

    Troben nous biomarcadors que permeten diagnosticar l’Alzheimer quan encara no hi ha simptomatologia

    Un equip internacional d'investigadors, liderats pel Barcelonaβeta Brain Research Center (BBRC) ha descobert que uns biomarcadors (concretament la proteïna tau), Més

    Higiene bucal i Alzheimer

    Relació entre higiene bucal i Alzheimer: Un estudi publicat a la revista Oral Deseases mostra evidències que l'existència de periodontitis, Més

    Sembla que hi ha relació entre la qualitat de la son i l’Alzheimer

    Un estudi recentment publicat a la revista Brain Communications conclou que dormir malament (poques hores o mala qualitat de la Més

    Proposta de taller de memòria

    Cuidem la Memòria ofereix el servei de tallers de memòria a Barcelona. Us proposem un exercici de buscar paraules amb dues Més

    Categories: General

    cuidemlamemoria.com - 2023 - by Sonosmedia