I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  juliol 17, 2013 at 1:56 pm

  Arriben els exercicis dels dimecres

  Fot: manyez

  Fot: manyez

  Aquesta setmana, des del centre d’atenció a persones amb malalties com l’Alzheimer o altres demències, Cuidem la Memòria; us proposem nous exercicis d’estimulació cognitiva. En aquesta ocasió, les fitxes que podreu descarregar contenen activitats matemàtiques. Per una banda, sumes i restes de números en funció d’un codi de colors (blanc i negre) i, per altra, unes sumes de centenes.

  Si teniu algun dubte o desitgeu més informació podeu contactar amb nosaltres o arribar-vos al nostre centre de dia situat molt a prop de la Plaça Molina de Barcelona. Aquí trobareu les nostres dades de contacte.

  Categories: General

  admin

  admin

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia