I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  juny 26, 2013 at 12:50 pm

  Per avui us hem preparat dues noves fitxes amb exercicis d’estimulació cognitiva. En aquesta ocasió us proposem fer unes sumes i després una sopa de lletres. Les podreu descarregar i imprimir. Si teniu alguna dificultat per fer-ho només ens ho heu de fer saber i us ajudarem.

  Recordeu que Cuidem la Memòria és un centre que presta serveis específics per a malalts d’Alzheimer i altres demències a Barcelona. A la nostra plana de Facebook us mantindrem informats de les nostres activitats. Us animem a fer-vos seguidors.

  Categories: General

  admin

  admin

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia