I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  juny 10, 2013 at 8:20 pm

  Consells per saber què cal fer si el malalt d’Alzheimer busca constantment objectes o coses:

  1.- SI EL SEU FAMILIAR L’ACUSA DE ROBATORI, NO REACCIONI AMB AGRESSIVITAT NI INTENTI RAONAR AMB ELL. El més eficaç serà persuadir-lo amb serenitat, dient-li que està allà per ajudar-lo.

  2.- NO ACUSI EL MALALT DE LES SEVES DISTRACCIONS. És millor assumir la responsabilitat d’haver perdut l’objecte que ha extraviat.

  3.- INTENTI ESBRINAR ON ACOSTUMA A AMAGAR ELS OBJECTES. De vegades, tenen preferència per un lloc en concret de l’habitatge o de la seva habitació (tauleta de nit…).

  4.- NO CANVIÏ DE LLOC MOBILIARI DE DECORACIÓ (quadre, fotografies, figures…) AMB SIGNIFICAT. Pel malalt són punts de referència que l’ajuden a mantenir el que la seva memòria ja no pot retenir.

  5.- TRACTI D’ACONSEGUIR UN DUPLICAT D’AQUELLS OBJECTES QUE PREFERENTMENT AMAGA. Pot ajudar a disminuir la seva angoixa quan no els trobi.

  6.- GUARDI EN UN LLOC SOTA CLAU ELS OBJECTES DE VALOR (joies, documents…).

  7.- SI L’OBJECTE EXTRAVIAT NO APAREIX, DISTREGUI EL MALALT DESVIANT LA SEVA ATENCIÓ CAP A UN ALTRE ESTÍMUL. Si realment l’objecte no apareix, busqui una activitat alternativa o vagi a passejar amb el malalt.

  Aquesta informació ha estat elaborada per professionals del Centre de dia de Barcelona, Cuidem la Memòria.  Serveis específics per persones  amb Alzheimer i altres demències

  Categories: General

  admin

  admin

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia