I agree with Terms and Conditions and I've read
  and agree Privacy Policy.

  Schedule a Visit

  Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

  Call us:
  1-800-123-4567

  Send an email:
  monica.wayne@example.com

  juny 5, 2013 at 5:35 pm

  exercics per persones amb Alzheimer

  Les fitxes amb exercicis d’estimulació cognitiva que hem anat publicant a la nostra plana de Facebook, a partir d’ara les anireu trobant a la web de Cuidem la Memòria. Com a centre d’atenció a persones amb Alzheimer volem posar a disposició dels familiars i cuidadors aquests exercicis i ho volem fer de la manera que resulti més còmoda.

  Des d’aquest apartat de la web, podreu descarregar-vos les fitxes en format pdf. Les podeu imprimir per lliurar-les a la persona que ha de realitzar els exercicis. Setmanalment anirem publicant aquest exercicis i altra informació que preparem i que estem segurs que us serà útil.

  Esperem que aquest canvi de sistema us sigui còmode.

  Si teniu algun dubte o desitgeu més informació podeu contactar amb nosaltres o arribar-vos al nostre centre de dia situat molt a prop de la Plaça Molina de Barcelona. Aquí trobareu les nostres dades de contacte.

  Categories: General

  admin

  admin

  Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

  cuidemlamemoria.com - 2021 - by Sonosmedia